24 aug, 23

GRATIS MTB trainingen voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaarOp enkele zaterdagen in oktober – december

Vind of lijkt het jou leuk om samen met vrienden / vriendinnen in het bos of op de weg te fietsen? Zo ja, dan hebben wij wat leuks in petto. We willen namelijk een gezellige jeugdafdeling voor jongens en meisjes in de leeftijd van circa 6 t/m 16 jaar opzetten!

Dat betekent dat wij vanaf oktober 2023 op enkele zaterdagen – bij voldoende aanmeldingen – gratis kennismakingstrainingen organiseren onder begeleiding van trainers. Spelenderwijs worden in de bossen van Grave en omgeving technische vaardigheden geoefend zoals sturen, remmen, klimmen, dalen, bochten nemen. Een MTB geschikte fiets en helm is verplicht. In overleg kan je deze eventueel via de club lenen. Kortom, iedereen kan meedoen!

Alles draait om plezier

We vertrekken gezamenlijk bij iedere training of fietstocht en uiteraard komen we ook samen weer thuis. Natuurlijk zorgen wij er graag voor dat je zoveel mogelijk met vrienden(innen) kan fietsen.

Meer weten of aanmelden?

Ga naar maaslandcycling.nl/jeugd of stuur een e-mail naar jeugdcommissie@maaslandcycling.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht