Lidmaatschap

Join our team!

Fietsen is goed voor je. Bewegen is immers beter dan stilzitten maar.. wist je ook dat fietsen een hele rits pluspunten met zich meebrengt naast alle lichamelijke voordelen? Sluit vriendschappen voor het leven, bereik hoge pieken (letterlijk en figuurlijk) en geef het eventuele thuisfront ruimte om iets zonder jou te ondernemen. Nieuwe energie, voor jezelf én om te delen met degene die je liefhebt.

 

Wat biedt een lidmaatschap jou?

  • Op zondagmorgen van maart t/m september fietsen we verdeeld over 3 snelheidsgroepen (A, B en C) gevarieerde routes en toertochten.
  • Iedere woensdagavond van april t/m september (zomertijd), fietsen we in verschillende snelheidsgroepen een vaste route.
  • In het winterseizoen fietsen we eigen routes en georganiseerde toertochten in het veld of in het bos. Jouw mountainbike, cyclocrosser of gravelbike komt dus goed van pas.
  • Beschik jij over een onontdekt (koers-)talent? Je kan onder KNWU-licentie ook deelnemen aan wedstrijden in verschillende klassen.
  • Wil je tussentijds je koers-skills aanscherpen en onderhouden? Zorg dat je erbij bent tijdens de donderdagavondtraining en de wintertrainingen.

Ben jij een sportieve dame en fiets je het liefst in gezelschap van andere meiden? Je bent niet de enige, binnenkort starten wij met damesgroepen op de weg en op een later moment wellicht ook in het bos. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Looks, skills & gezelligheid
Het oog wilt ook wat, toch? Wanneer we jou inschrijven als nieuw lid krijg je van ons een fikse korting op ons schitterende clubtenue zodat je er de komende jaren comfortabel en flitsend bij fietst.

Natuurlijk organiseren we ook diverse gezamenlijke activiteiten, zoals een meerdaags clubweekend in het buitenland, interessante clinics, onze befaamde en jaarlijks terugkerende pubquiz en nog veel meer! Klinkt goed of niet? Niet voor niets heeft Maasland Cycling inmiddels al meer dan 100 enthousiaste leden.

Wat een aanbod maar wat kost zo’n lidmaatschap* 

Nou.. dat valt dus reuze mee!

  • Regulier lidmaatschap: € 75,00 per jaar incl. NTFU-lidmaatschap, dit is inclusief een standaard fietsverzekering tot € 1.000!
  • Word je in september of later lid: € 95,00 (dit is dan voor de rest van het lopende jaar én het daaropvolgende jaar). 
  • Ben je al lid van een andere – bij de NTFU aangesloten – fietsclub: € 40,- per jaar.
  • Wil je ook lid worden van de KNWU, naast je NTFU lidmaatschap: € 10.- additionele bijdrage.

Aanmelden

Meld je NU aan voor een vrijblijvende kennismaking of word direct lid. Tot binnenkort op de fiets!

* Voor sommige activiteiten, zoals bijvoorbeeld het clubweekend, wordt een bescheiden extra bijdrage gevraagd.
Beschik jij over onvoldoende financiële middelen maar zou je wel héél graag de mogelijkheden m.b.t. eventuele deelname / lidmaatschap willen bespreken? Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Join our team