Samen uit samen thuis

Race en MTB

Het wegprogramma start in maart en eindigt in september. Iedere zondagochtend vanaf 8.00 tot 9.00 uur, wordt er in 3 snelheidsgroepen (A, B en C) gestart. Optioneel is er ook een (koffie)pauze met wat lekkers voor de liefhebbers. We kijken altijd weer uit naar de zomertijd want dan wordt er ook wekelijks op woensdagavond een rit (60 km) gereden. Op deze avond zijn niet-leden meer dan welkom. Wij maken maar al te graag van enthousiaste niet-leden, enthousiaste leden.. dus weet waar je aan begint!

Het MTB-seizoen start zodra het wegprogramma voorbij is, namelijk vanaf oktober tot en met februari. Iedere zondag om 9.00 uur gaan we met een stel het bos in.

Zowel voor weg en MTB wordt er zoveel mogelijk deelgenomen aan toertochten in de buurt. We vertrekken altijd vanaf sportpark De Kranenhof. Geen tocht? Geen excuus om niet te gaan. We rijden dan onze eigen route.

Wekelijks programma op Cyql

Ben je lid van Maasland Cycling dan krijg je toegang tot Cyql. Cyql stemt vraag en aanbod van alle fietsritten naadloos op elkaar af. Dus geen onoverzichtelijke Whatsapp-groepen maar alle relevante communicatie in één app. Heel handig! Zie de afbeeldingen op deze pagina als willekeurig voorbeeld.

Activiteiten

Ieder jaar wordt een clubweekend georganiseerd. Vrijdag tot en met zondag fietsen in Sauerland, de Eifel of de Ardennen. Dat zijn een aantal favoriete bestemmingen. Deelname is inclusief overnachtingen en eten en dat alles tegen een geringe eigen bijdrage. Uiteraard worden op alle dagen mooie routes (A en B) in de omgeving gereden.