Goed Begintocht 2024 MTB en Graveltocht

Goed Begintocht 2024 MTB en Graveltocht

79 79 mensen hebben dit evenement bekeken.

Maasland Cycling organiseert de eerste toertocht van het jaar. Op zondag 7 januari 2024 organiseert Maasland Cycling (voorheen TWC Grave en WV de Maaskant) wederom de eerste toertocht van het jaar, de Goed Begintocht.

De Goed Begintocht is een prachtige en uitdagende toertocht door de bossen van Noordoost Brabant en wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van Maasland Cyling, AMP-Group B.V. Met o.a. Kasteel Tongelaar op de route en een goed verzorgde pauze, waar het niet zal ontbreken aan peperkoek, bananen, sportdrank en warme drank, is deze tocht zeer de moeite waard. Bovendien zorgt Maasland cycling na afloop voor de nodige Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Iedere deelnemer wordt namelijk verwend met een heerlijke worstenbroodje.

De afstanden die gereden kunnen worden zijn 35 en 50 km MTB en een 80 km gravelrit. De MTB-routes zijn volledig uitgezet. De gravelride is alleen beschikbaar als GPS-track en is dus niet uitgezet. Start en finish zal plaatsvinden bij Sportpark Kranenhof in Escharen.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.fietssport.nl/toertochten/55360/goed-begintocht-2024 →

 

Datum en tijd

07-01-2024 - 08:30
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends