Goed Begintocht 2025 MTB en Graveltocht

Goed Begintocht 2025 MTB en Graveltocht

288 288 mensen hebben dit evenement bekeken.

De ultieme MTB beleving: de Goed Begintocht op zondag 5 januari 2025
Maasland Cycling organiseert de eerste toertocht van het jaar. Een unieke tocht die start tussen 8.30 uur en 10.30 uur in het pittoreske Escharen en wel bij Sportpark Kranenhof.

De Goed Begintocht is een prachtige en uitdagende toertocht door de bossen van Noordoost Brabant. De route is voorzien van goed zichtbare pijlen, zodat je zonder moeite de weg kunt volgen. De afstanden die worden uitgezet zijn 35 en 50 km. De pauze zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op het prachtige landgoed Tongelaar. We zijn hier dit jaar te gast bij Brabants Landschap. De route is wederom uitstekend verzorgd. Op de pauze is voldoende voor de inwendige mens aanwezig om de route ve rder te voltooien. Ook zorgt Maasland Cycling na afloop voor de nodige Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Zo ontvangt iedere deelnemer een smakelijk worstenbroodje. Mis deze unieke ervaring niet en wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er wordt gebruikgemaakt van Scan&Go, voorkeur gaat uit contactloos betalen, liever nog: voorinschrijving!

De Goed Begintocht wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van Maasland Cyling: AMP-Group B.V., Noot Bikes en Wielersets.nl.

Tip: laat ook bij voorinschrijving je barcode scannen en ontvang het muntje voor het worstenbroodje bij terugkomst.

Mis deze unieke kans niet en meld je snel aan.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.fietssport.nl/toertochten/56303/goed-begin-tocht-gravelride →

 

Datum en tijd

05-01-2025 - 08:30
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends