Open Clubkampioenschappen

Open Clubkampioenschappen

592 592 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op zondag 24 september vinden wederom de Open Clubkampioenschappen in Wanroij plaats. De wedstrijd wordt net als voorgaande jaren gehouden op het bekende Waterval parcours (Waterval – Fortunaweg – Boompjesweg – Hanekampseweg – Waterval) in Wanroij. Deelname staat open voor iedereen met een basislidmaatschap van de KNWU of licentie van KNWU/NWB.  Voldoe je hier niet aan dan kun je toch meedoen, Maasland Cycling zorgt dan voor een gratis proeflidmaatschap.

De start is om 10:00 uur. Het kampioenschap bestaat uit een rit in lijn over 66 km – op een parcours van 5,5 km nabij de ingang van Camping De Bergen.

Het dragen van een valhelm is verplicht en deelname is voor eigen risico. Het rijden met schijfremmen is toegestaan. Er zijn geen tussensprints en bij defect wordt – gezien de lengte van het parcours – géén ronde vergoeding gegeven.

Alle leden van Maasland Cycling zullen – per categorie – voor het officiële clubkampioenschap worden geklasseerd. De overige renners en rensters zullen alleen in de totaaluitslag worden opgenomen.

Ferdie van Mill winnaar Open Clubkampioenschappen 2022

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar secretaris@maaslandcycling.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

24-09-2023 - 10:00 aan
24-09-2023
 

Evenement types

Share With Friends