26 jun, 24

Start Donderdagavondtrainingen

Bedrijvenpark De Bons in Velp

Even geen zorgen over ander verkeer, een stoplicht, e-bikers zonder helm op en/of schoolkinderen met een koptelefoon op de kop. Wil je ongedwongen aan je conditie en techniek werken, dan kun je vanaf donderdag 4 juli tot en met donderdag 15 augustus weer terecht bij onze trainingsritten op Bedrijvenpark De Bons in Velp.

Iedereen is hier welkom om gratis mee te rijden op ons explosieve rondje met vier bochten: leden en niet-leden, van ervaren wedstrijdrijders tot recreanten die ervaring op willen doen met snelheid en sturen. We starten de trainingen door gezamenlijk een aantal ronden in te rijden en vervolgens de training vrij te geven. Als je bent gelost, mag je de volgende ronde gewoon weer aansluiten in het peloton. Hopelijk zien we je snel en neem vooral je fietsvrienden mee. De trainingen starten op de Infanteriestraat in Velp (bij Grave uiteraard).

We vinden het erg belangrijk dat we de trainingen zo veilig mogelijk kunnen organiseren en daarom worden deze trainingsritten verreden in de zomerstop van het sportpark. Daarbij worden we wekelijks ondersteund door vrijwilligers die op de bochten met een vlag in de hand willen staan. Bij deze tevens een oproep voor wat extra handjes! Ben of ken je iemand die een keer wil helpen om deze trainingen mede mogelijk te maken? Laat het vooral weten, want alleen met hulp kunnen we dit mooie initiatief overeind houden. We onderzoeken ook andere mogelijkheden en alternatieven, zodat we vanaf volgend jaar hopelijk weer een heel seizoen trainingsritten kunnen organiseren. 

Kijk voor info hier.