25 apr, 23

Op dinsdag 27 en woensdag 28 juni organiseert Maasland Cycling in samenwerking met het Team Jumbo-Visma Academy de wielrenclinic ‘Ready2Race’ voor alle basisscholen en leerlingen uit de 1e, 2e en 3e klas van de middelbare school.

Zo kunnen alle kinderen van circa 5 t/m 15 jaar uit de gemeente Land van Cuijk op een leuke en veilige manier kennis maken met de wielersport. De scholen in de regio zijn inmiddels allemaal benaderd. Uiteraard hopen wij op enthousiaste reacties. Binnenkort meer.

Wat de ready2Race schoolclinic inhoudt?

De clinics vinden plaats tijdens schooltijd. Uiteraard op een veilig en afgezet parcours en optimale begeleiding van professionele instructeurs. Iedere clinic duurt ca. 1 uur en er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers per clinic.

Er zijn twee programma’s

  • Dikke Banden Race: voor groep 1 – 6
  • Ready2Race Junior: voor groep 7 – 8 en klas 1, 2, 3

De Dikke Banden Race draagt zijn naam niet voor niets. De kinderen mogen deelnemen op hun eigen fiets met ‘dikke banden’. De oudere jeugd neemt deel op racefietsen. De racefietsen en helmen worden gefaciliteerd door Team Jumbo-Visma dus dat is goed geregeld. En natuurlijk, enthousiaste leerlingen kunnen na hun deelname aan de schoolclinic lid worden van Maasland Cycling.

Locatie Ready2Race clinics?

EGS’20 / Sportpark De Kranenhof
Stoottroepenweg 2A in Escharen

Vragen?

Zie de folder. Meer weten? Neem gerust contact op met Joris Stouthandel (06 – 290 289 26) of Marcel Rijs (06 – 836 753 58).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht